top of page

Gratis frakt på alla ordrar!

Frakt & Returer

LEVERANSVILLKOR

Vi skickar alla paket med PostNord.
Vi erbjuder fraktfritt på alla ordar.
Leveranstid 1 dag -2 veckor

Eventuella skador på godset ska dokumenteras samma dag som paketet levererades för att en reklamation ska vara godkänd. Dvs det är kundens ansvar att öppna paketet vid levereans och kolla att varan är hel och om inte kontakta butikens kundtjänst. Företaget har ingen skyldighet att ta emot reklamationen om skador dokumenteras senare en 1 dag efter leverans.

ÅNGERRÄTT & REKLAMATION

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Det innebär att om du köper en vara på postorder eller via telefon, TV-shop eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Tänk på att du endast kan ångra köp av plomberade förbruksvaror, som till exempel DVD-filmer, leksaker etc., om plomberingen är obruten.

Vi följer lagen om distansavtal: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med din vara eller ångrat ditt köp så maila oss på damaxa@damaxa.se och skriv RETUR samt vilket ordernummer det gäller i ämnesraden. Skriv också ett meddelande om vad du vill returnera samt varför (bara för vår info så vi får feedback på varan, färgen, storleken etc.). Du får stå för returkostnaden själv och ansvarar för att varan levereras hel och i nyskick. När vi mottagit din retur sätter vi tillbaka pengarna på ditt kort senast inom 10 dagar men drar eventuellt av debiterad fraktkostnad på 65 SEK.

OBS! Vid retur måste varan/varorna returneras i originalskick samt i originalförpackning. Kartonger till lampor, ljusslingor, doftljus, ljusstakar etc. måste skickas tillbaka med emballage runt om själva kartongen/paketet.

Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Företag har inte skyldig att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats.

bottom of page