top of page

Gratis frakt på alla ordrar!

Butikspolicy

GARANTI

Vi säljer alla våra nyframställda produkter med 1 års garanti och 3 års garanti enligt Konsumentsköpslagen. Alla garantier gäller i Sverige.

 

Produktgarantin täcker endast originalfel, det vill säga fel som finns i produkten vid leverans. Produktgaranti gäller inte fel som uppstår under eller efter din egen förändring av produktens funktion och utseende, till exempel ombyggnad, uppgradering eller annan konfiguration av produkten.

 

Om du har köpt en produkt kan du i enlighet med konsumentens licens ha rätt att kräva kostnadsfri reparation, leverans av ett nytt felaktigt föremål eller att återkalla inköp och få tillbaka pengar.

 

Din orderbekräftelse eller kvitto gäller som garanti. Håll dokumentet i gott skick eftersom dokumentet är nödvändigt om du behöver använda garantin.

 

Observera att för företag finns det andra regler för garanti och garanti. Företag förvärvar endast garantin från leverantören, där garantiperioden kan variera mellan olika leverantörer. Företagen har inte heller någon rätt att kräva utöver deras garanti från leverantören. För mer information om de regler som gäller för företag, vänligen kontakta vårt kundsupportteam.

SEKRETESS & SÄKERHET

När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.
   
Vi hanterar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddsbestämmelser (GDPR, general data protection regulation ) 
   
Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

FÖRSÄLJNING TILL MINDERÅRINGA

Vår butik säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.

BETALNINGSALTERNATIV
betalningsalternaitv

- Credit / Debit Kort
- PAYPAL

bottom of page